A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!

Az oldal tulajdonosa

 Kisné Zsuzsanna vagyok DXN online MLM szponzor

Kisné Zsuzsanna vagyok DXN online MLM szponzor

06-20/4520-403

Skype: dxnzsuzsi

Amennyiben kedvet érzel ehhez a kötetlen munkához, és felkeltettem érdeklődésed csatlakozni kívánsz hozzám, úgy minden segítséget megkapsz tőlem, hogy sikeres legyél a DXN üzletben!

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!
Facebook oldalunk


 

Termékrendelési útmutató

 

1. Látogass el a honlapomon a Termékekhez, itt találsz egy webáruház oldalt.
2. Nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni. Majd kattints a KOSÁRBA TESZ gombra.
3. Állítsd be, hogy hány darabot szeretnél vásárolni! Ha 1 darabnál többet, írd át a számot a kívánt mennyiségre, majd kattints a MÓDOSÍT gombra.
4. A kosár tartalma mindig felül jelenik meg, ezért ahhoz, hogy tovább folytasd a vásárlást, csak lefelé kell görgetned az oldalt.
5. Ha minden terméket kiválasztottál, kattints a MEGRENDELEM gombra.
Kedvezmények:

 

- Ha megrendeléseddel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöd, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra. A Tagsági regisztráció díja egyszeri 5.000 Ft + egy termék. Regisztrálnod akkor érdemes, ha hosszú távon szeretnéd vásárolni a termékeket és ezért élni akarsz az alacsonyabb törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy, ha élni szeretnél az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel!
- Ha még várnál ezzel, akkor is érdemes feliratkozni a hírlevélre (a beugró feliratkozó ablakba még az első megnyitáskor!), mert a feliratkozás után kapott elektronikus bonnal, egyszeri 1000Ft kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből, melyet a fogyasztói árból vonnak le.


Fontos figyelmeztetés: ez a kedvezmény, csak a Budapesti központi irodában, vagy a GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén érvényesíthető.
Telefonos termékrendelés

Hívd a 06-30-700-47-61 telefonszámot és add le a megrendelésedet.A telefonszám hétfőtől-péntekig 8:30 - 16:00-ig hívható.

 

Figyelem: minden beszélgetés hangrögzítésre kerül.Fontos: minden megrendelés alkalmával a DXN kód azonosításával lehetséges csak a rendelés leadás.

 

Legyen szó egyéni vagy csoportos megrendelésről.

Lehetőség adódik ezen a módon leadott rendelések esetében a jutalék levásárlásra is, egy fokozottan ellenőrzött és több pontos beazonosítási folyamat kíséretében. Nagyon fontos, hogyha a törzsvásárló valamelyik - regisztrációkor, vagy az intranetben megadott- adatával kapcsolatosan nem tudja azonosítani magát, akkor nem tudja a jutaléklevásárlást igénybe venni. Ezen szabályok a bónusz jogosulatlan felhasználását védik.

A rendelésed leadásának végeztével emailben megkapod a vásárlásod visszaigazolását.

 

Déli 12:00 óráig leadott (előre utalás esetén, amennyiben az utalás is ugyanezen időpontig beérkezik) rendeléseket a következő napon teljesítjük, vagyis másnap a megrendelő átveheti a futártól vagy a GLS csomagponton a csomagját.

 

A megadott telefonszám csak is kizárólag rendelés leadására szolgál, ezért kérjük, más ügyintézéssel kapcsolatosan a központi iroda munkatársai menüpontban megadott elérhetőségeket használjátok.

 

Fizetési módok:

 

- előre utalással

- utánvéttel
- online bankkártyás fizetéssel

- vagy készpénzzel, személyesen a központi irodában.

 

Szállítási módok:


Előre utalással fizetett megrendelések esetén 30.000 Ft érték felett nincs szállítási díj, függetlenül attól, hogy a megrendelés engedményes vagy engedmény igénybe vétele nélküli.
A 12: 00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.


Utánvéttel megrendelt termékek esetén 40.000 Ft felett nincs szállítási díj, függetlenül attól, hogy a megrendelés engedményes vagy engedmény igénybe vétele nélküli.A 12: 00 óráig leadott megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.

 

A fenti kedvezményes lehetőség csomagonként értendő, egy csomagban több személy megrendelése is leadható, ez esetben az együttes megrendelés végösszegének kell elérnie a fenti értékhatárokat.

 

Amennyiben a megrendelés értéke nem éri el az ingyenes kiszállítás mértékét:

Előre utalásos fizetésnél:
0 - 5 kg-ig bruttó 1.000 Ft
5 - 10 kg-ig bruttó 1.200 Ft
10 - 20 kg-ig bruttó 1.500 Ft

20 - 40 kg-ig bruttó 1.900 Ft

 

Utánvétes fizetés esetén:

0 - 5 kg-ig bruttó 1.900 Ft
5 - 10 kg-ig bruttó 2.300 Ft
10 - 20 kg-ig bruttó 2.500 Ft
20 - 40 kg-ig bruttó 2.700 Ft

A megrendelésről e-mailben értesítést kapsz!

 

GLS CsomagPont

 

Amennyiben a csomagodat csomagpontban kívánod átvenni:
- akár az előre utalást, akár az utánvétes opciót választod,
- lehet a csomagod 0- 40 kg súlyú (a GLS csomagolási méreteinek betartásával)


Egységesen 1.100.- forintba kerül a GLS csomagpontba szállítás.

 

Mint minden rendelési lehetőségnél, vannak ingyenes küldési értékhatárok:

Egy számlán kiállított, egy megrendelés esetében 30.000.- forint felett.

A csoportos megrendeléseknél (azaz egy címre, több törzsvásárló termékrendelésének egybecsomagolása esetén) 60.000 Ft felett küldjük ingyen a csomagokat.

 

A rendelésed online vagy telefonos megrendelésed alkalmával ki tudod választani a Magyarországon működő több mint 550 csomagpont közül, hogy melyikben szeretnéd átvenni a csomagodat. Fizethetsz előre is, átutalással, vagy a csomagpontban utánvétellel is.

 

A csomagpontokról előzetesen is tájékozódhatsz az alábbi címen:

https://gls-group.eu/HU/hu/depo-gls-csomagpont-kereses

 

A GLS csomagpontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük még ennél is hosszabb nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére.

 

GLS Hungary tájékoztatása a CsomagPontba szállításról:

 

A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS csomagpontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód.