A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

Kisné  Zsuzsanna vagyok a DXN online MLM üzletépítője.

 

 

 

 Az ismerősöm által kerültem ebbe az üzletbe, ami az első pillanattól nagyon tetszett. Valahogy úgy éreztem, hogy megtaláltam amit régóta kerestem.

 

Ezért nem is gondolkodtam sokat rajta megrendeltem Nekem és a páromnak a  Lingzhi Coffee 3 in 1 a kisfiamnak pedig Cocozhi tetszett nagyon.

 

A pozitív hatását elég gyorsan kezdtük érezni a gyomorsavasodása teljesen eltűnt, energikusabbak lettünk, nyugodtabban aludtunk. A kisfiamnak a  poratka allergiája is elmúlt, pedig nagyon komoly volt. Álladóan köhögött.   Mi rendszeres fogyasztói lettünk, elkezdtünk kipróbálni egyre több terméket: szappant,fogkrémet, arckrémet,spirulinát,teát, Zhi Mint Plus cukorkát, testápolót és sampont. Komolyan mondom, hogy ezek remek termékek mindenkinek ki kellene próbálni. Ha nem dolgoznék a hálózatban, akkor is használnám őket. Csúcs szuper termékek. Mi 2011-óta vagyunk fogyasztók és ami talán a legfontosabb, nem hullik a férjem haja pedig rengeteg helyen voltunk és nem segített semmi, ezért mondom, hogy ez a termék egy csoda.

 

 Közben elkezdtem az üzletem építeni egyedül segítség nélkül. Persze volt segítség, az intraneten  kaptam egy saját, jól felépített, könnyen szerkeszthető, profi honlapot, saját web áruházzal.  Ezzel együtt egy  belső információs rendszert, ahol díjmentesen hozzáférek az ingyenesen letölthető oktatási anyagokhoz (videók, hanganyagok, prezentációk), ami  nagyon nagy segítség.  Azért hiányzott, hogy valaki megerősítsen, hogy jól csinálom vagy csinálhatnám jobban is. Csinálgattam alakult a csoportom is, de valami hiányzott. Úgy éreztem valami nem működik. Egyszer csak azon vettem magam, hogy lejjebb hagyott a lendületem egyre csak lassultam. Mérges voltam, hogy Nekem miért nem megy! Mikor ez egy remek üzlet nagyon jó termékekkel.

 

 Valaki azt mondta nekem!   Hogy  MLM-ben, így a DXN-ben sincs olyan, hogy valakinek ne legyen aktív felső vonala ezért segítséget kértem és kaptam is. Nagyon örülök hogy itt lehetek és remek emberekkel dolgozhatok együtt.

 

 Nagyon jó csapatom van és folyamatosan bővülünk is. Jó szponzor vagyok csapatomnak megadok minden támogatást. Úgy gondolom ha valaki sikeres akar lenni ebben az üzletben, sok munka és kitartás mellett elérheti célját. Szeresse amit csinál!  

 

 Star Agent  vagyok! Ha úgy gondolod, hogy szívesen dolgoznál Velem szeretettel várlak egy remek csapatba  dolgozunk együtt!!!   Legyünk együtt sikeresek!!

 

Ha felkeltettem érdeklődésed, nézd meg a honlapomat. Ha kérdésed van, a kapcsolatoknál  van az elérhetőségem bátran  írj vagy hívj, minden kérdésre válaszolok

 

Kócsó László DXN Európai vezetőjétől érdemes végignézni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kócsó-Fodor Anikó és Kócsó László Crown Abbasador (CA) DXN európai vezetőkkel. - - itt: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csapattársam Rékasi Márta, Star Agent lett

 

 

 

 

 

DXN Újraindító Nap Kócsó Lászlóva

2015 április 18., 11:00

 

 

 

 

 

Jane Yau - itt: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont.

 

 

 

 

William Gan - itt: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont.

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on